Image Alt

Keramika

Keramika, Kristal Sırlar ile Ambiente ’ye Renk Kattı…

Keramika olarak; Yepyeni ve özgün tasarımlarımızla 7-11 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenecek olan sektörün en büyük fuarı olan Ambiente 2020’de 6.1 Hall Stand A 60 ‘da yerimizi almaya “Kristal Sırlarımızla Ambiente’ ye Renk Katmaya” hazırız.

ambiente-fuar-2

Her yılın şubat ayında düzenli olarak Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Ambiente fuarı, züccaciye sektörünün trendlerine yön veren ve dünyanın beklediği fuar olarak biliniyor.    Globalleşen dünyada ekonomiye yön veren firmaların yetkilileri tarafından bizzat katılım sağlanan fuarda, 95 ülkeden 5 bin katılımcı firma ile gerçekleşecek olan ve dünyanın en iyi fuarı olarak bilinen Ambiente 2020 de kendi rekorunu kırmayı hedefliyor.

stand-4

Keramika olarak fuarın gerçekleşeceği beş günlük süre boyunca dünyanın dört bir yanından gelecek yaklaşık iki yüz bin ziyaretçisine klasik ve yenilikçi ürünleri bir arada sunacak fuarda; 2020 yılı için özel olarak hazırladığımız yeni serilerimizi ilk kez müşteri ve ziyaretçilerimizin beğenilerine sunarak “ Ambiente ‘ye Renk Katmaya” hazırız.

Uzun araştırmalarımız sonucunda Ambiente için hazırladığımız Kristal sırlar serisinin ön hazırlık aşamasında Tasarım, Ar-Ge, Satış ve Pazarlama ekibimiz 2020 yılı için dünyadaki özellikle mutfak ve sofra konularında moda ve tasarım trendleri üzerine uzun soluklu bir çalışma yürüterek, belirlenen temalar ve özelliklerdeki ürünlerin hazırlanması ve tasarımları aşamasında tarihi, kültürel ve geleneksel dokunuşların yanı sıra modern yaklaşımlarla kullanıcılarımızın beğenisini kazanmayı amaçladı. Bu doğrultuda hazırladığımız koleksiyonumuz, geleneksel pişirim süreçlerimizin yanı sıra, daha yüksek ısılarda fırınlayarak oluşturduğumuz farklı doku ve özel sır efektleriyle, kullanıcılarına bambaşka bir tecrübe sunmayı da hedefliyor.

stand-2

Keramika olarak,  geçmişi arkeolojik kazılarla 7 Bin yıl öncesine dayanan “Seramiğin Başkenti Kütahya’da” üretimimize devam ediyor olmanın sorumluluğu ile hem şehrimizin hem de ülkemizin kültürel ve sanatsal mirasına da aynı yaklaşımlarla sahip çıkarak, 20. yüzyılın ilk çeyreğinde Avrupa’daki üreticiler tarafından gerçekleştirilip, 1. Dünya savaşının başlamasıyla neredeyse sona eren “ Kristal Sırlar”  da yine Keramika yorumuyla müşterilerimizin beğenilerine sunulmayı bekliyor.

stand-3

Yepyeni üretim teknikleri sayesinde modern mutfaklara farklı bir tarz katacak kristal sır tekniği ile şimdi moda kristal sırlarda…

stand-1